Top
 

Om yogakalenderen

til deg fra LumiYoga.no

[vc_row content_width=»grid» css=».vc_custom_1453715001552{padding-top: 131px !important;padding-bottom: 134px !important;}»][vc_column offset=»vc_col-lg-6 vc_col-md-12″ css=».vc_custom_1455193090176{padding-right: 7% !important;}»]

YogaKalenderen er et fellesskap

[vc_column_text]Yogakalenderen gir deg en oversikt over yogaaktiviteter fra yogastudioer over hele landet. Alle yogastudioer kan sende inn sine yoga-arrangementer som events, teacher training, og andre spesielle arrangementer.

Yogakalenderen.no er en gratistjeneste levert av LumiYoga.no.

Med tjenesten yogakalenderen.no går LumiYoga.no aktivt inn for å bidra til at flere deltar på de mange fantastiske arrangementene rundt om i landet og samtidig bidra til og styrke det norske yogasamfunnet.

Besøk gjerne LumiYoga.no[/vc_column_text][vc_empty_space height=»25″][/vc_column][vc_column offset=»vc_col-lg-6 vc_col-md-12″][vc_single_image image=»1335″ img_size=»large»][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=»grid» css=».vc_custom_1453715189904{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 132px !important;padding-bottom: 126px !important;background-color: #fafafa !important;border-left-color: #f2f2f2 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #f2f2f2 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #f2f2f2 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #f2f2f2 !important;border-bottom-style: solid !important;}»][vc_column offset=»vc_col-lg-8 vc_col-md-12″ css=».vc_custom_1455193113785{padding-right: 5% !important;}»]

Living the yoga lifestyle

Hva er en yogalivsstil? Her er det kanskje like mange svar som det er utøvere. Men felles for alle er at vi gjør yoga i en eller annen form. Noen gjør yoga hver dag andre en gang i uken, eller har ikke gjort yoga på en stund. Men felles for de som er aktive er gjerne at de har et bevisst forhold til kropp og hode.

Yoga er, om man vil, en fantastisk treningsform. Kroppen blir mykere, sterkere, mer utholdende og sannsynligheten for at vi skyver en del av tidens livsstilssykdommer unna er større.

I tillegg kommer effekten av yoga blir til en meditasjon, noe som stilner tankestrømmene. Dette gjør vi får en større grad av indre ro. Vi anbefaler selvfølgelig at du mediterer også i tillegg til å gjøre din yoga.

Det er mange fantastiske studioeiere og -drivere spredt godt utover landet som legger til rette for at at du skal få mange ekstra fine yogaopplevelser.

[vc_empty_space height=»20″][/vc_column][vc_column width=»1/2″ css=».vc_custom_1455193119201{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-right: 9% !important;padding-left: 9% !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #f2f2f2 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #f2f2f2 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #f2f2f2 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #f2f2f2 !important;border-bottom-style: solid !important;}» offset=»vc_col-lg-4 vc_col-md-12″]

SPONSOR

[vc_column_text]YogaKalenderen.no er en gratis tjeneste fra LumiYoga.no som har «alt» av yogautstyr og er en Manduka Brand Store![/vc_column_text][vc_empty_space height=»18px»][/vc_column][/vc_row]

})(jQuery)